دکتر احمدینژاد با قدردانی از ملت ایران برای همراهی در اجرای طرح هدفمند کردن یارانهها اظهار داشت: ملت ایران بسیار عالمانه برای اجرای مرحله اول طرح هدفمند کردن یارانهها عمل کرد که البته پرحجمترین بخش این قانون بخش اول بود که انجام شد .
رییسجمهور افزود: بخشی از مردم با نامنویسی در این طرح حسابهایی را باز کردند البته نزدیک به دو دهک یعنی 14، 15 میلیون از مردمی که در وضعیت مالی مناسبی بسر میبرند، در این طرح نامنویسی نکردند که این نشاندهنده فرهنگی ایرانی – اسلامی است. برخی هم قصد دارند از این پس انصراف دهند که از همه این گروههای مردمی تشکر میکنم.
دکتر احمدینژاد درباره همراهی اقشار گوناگون جامعه با طرح هدفمند کردن یارانهها گفت: صنعتگران به صورت داوطلبانه بسته پیشنهادی ارائه دادند تا قیمتها اصلاح شود، کسبه و بازاریان در بیشتر شهرها ستاد ایجاد کردند، فرهنگیان و دانشگاهیان در طراحی و برنامهریزی و پیگیری این طرح در جامعه مشارکت کردند، دانشجویان و دانشآموزان همراهی خوبی کردند. رانندگان و فعالین سیستم حمل و نقل کشور با بیانیه از این طرح استقبال کردند که اقدامات آنها قابل تقدیر است.
رییسجمهور عملکرد رسانه ملی را در همراهی طرح هدفمند کردن یارانهها هوشمندانه خواند و اظهار داشت: مسئولیت رسانه ملی از این پس بیشتر میشود زیرا مردم برای اصلاح رفتارهای مصرفی خود نیازمند الگو و اطلاعرسانی هستند.
دکتر احمدینژاد با اشاره به تلاش شبانهروزی مجموعه دولت و تشکیل جلسات متعدد برای اجرای هر چه بهتر طرح هدفمندکردن یارانهها گفت: امیدوارم خداوند به همت بلند و هوشمندی ملت ایران برکت مضاعف دهد.
دکتر احمدینژاد با قدردانی از حمایت رهبر معظم انقلاب از طرح هدفمند کردن یارانهها به همراهی خوب نمایندگان مجلس با این طرح اشاره کرد و گفت: برخی از نمایندگان در شهرهای مختلف با سخنرانی ابعاد گوناگون طرح هدفمند کردن یارانهها را روشن کردند که امیدواریم از این پس با همراهی در قانون بودجه و برنامه چهارم موجب پیشبرد هر چه بهتر این طرح شوند.
رییسجمهور درباره گامهای بعدی طرح هدفمندی یارانهها اظهار داشت: از ابتدای سال آینده همه توان دولت برای اجرای گام های بعدی این طرح در سه بخش اصلاح سیستم بانکی، اصلاح سیستم مالیاتی و ایجاد اشتغال برای جوانان متمرکز خواهد شد. به طوری که تا قبل از دولت دهم یارانهها هدفمند، مشکل مسکن و اشتغال حل و همچنین سیستمهای بانکی، مالیاتی و گمرکی اصلاح خواهد شد.رییسجمهور اعلام کرد:یارانه بعدی بهمن ماه به حساب مردم واریز خواهد شد.
ایران در موضوع هسته ای از سیاست تعامل به جای تقابل استقبال می کند
رییسجمهور در بخش دیگری از این گفت و گو در پاسخ به اینکه تحلیل شما از نتایج مذاکرات موفق ژنو 3 چیست، گفت: مسأله هستهای یک نماد برای تقابل بین نظام سلطه و اندیشه توحیدی ملتها بود که در این میدان تقابل ایران در محوریت جبهه ملتها و اندیشه توحیدی قرار داشت و دشمنان سعی میکردند به این بهانه جلوی پیشرفت ایران را بگیرند.
دکتر احمدینژاد افزود: نظام سلطه در سالهای گذشته همه تلاش خود را بکار برد تا جلوی هستهای شدن ایران را بگیرد اما شکست خورد و امروز ایران به دانش و توانمندی هستهای مجهز است.
رییسجمهور با بیان اینکه امروز دو راه پیش پای نظام سلطه قرار دارد، اظهار داشت: یکی ادامه سیاستهای قبلی است که تا به حال شکست خورده و ادامه آن هم بینتیجه خواهد بود، زیرا تحریمها و فشارها نه تنها نتوانست تاثیری بر این روند بگذارد. بلکه به فرصت و انگیزهای برای تسریع حرکت ملت ایران در مسیر پیشرفت تبدیل شد.
دکتر احمدینژاد ادامه داد: راه دوم رویکرد سران نظام سلطه تغییر مواضع از تقابل به تعامل و همکاری با ملت ایران است و ما از ابتدا نیز دنبال همین بودیم.
رییسجمهور تصریح کرد: مذاکرات ژنو3 مذاکرات خوبی بود و نماینده ایران در این مذاکرات حرفهای ملت ایران را درست، بجا و خوب زد. وقتی صورت مذاکرات را مطالعه میکردم نکات مثبتی در آن دیدم و به نظرم میآید که امروز وقت آن رسیده تا سیاست تقابل نظام سلطه با ملت ایران به سیاست تعامل تبدیل شود.
دکتر احمدینژاد اضافه کرد: من در این مذاکرات رگههایی را دیدم و امیدوارم این رگهها در تداوم مذاکرات در استانبول، برزیل و بعد تهران به راهکار تعامل برسد.
رییسجمهور خاطر نشان کرد: استفاده از اهرمهای غیرقانونی چون شورای امنیت، تحریم اقتصادی و امثال آن راهکارهای درستی نیست و اگر نظام سلطه انرژیای را که صرف تقابل با ملت ایران کرده بود صرف تعامل با ملت ایران میکرد نتایج بهتری میگرفت و ما امروز کاملاً برای تغییر این روند و تصحیح شرایط به نفع همه آمادهایم.